Parròquia Poblenou

 

Grup "Paraula i Acció"

 

Ens presentem

Som un grup sortit de l'assemblea del dia 19 passat, el de la solidaritat, hem pres, de moment, el nom de Paraula i Acció. Amb el símbol del sembrador.

El sembrador, tant si ho és de la paraula com de blat, no ho pot fer des del llit, des de la comoditat de casa seva. Sembrar és acció, però s'ha de saber què es vol sembrar; com la fe a de dur a l'acció.

Som cinc voluntàries i voluntaris, en espera que s'hi vulgui afegir algú més. Volem ser un revulsiu, un corcó que no us deixi adormir, us recordi les injustícies en el món, i senyali camins perquè cadascú pugui triar quin vol prendre.

Formem part d'aquesta comunitat, la vostra, la nostra, volem compartir amb vosaltres, fe, esperança i amor.

Sense oblidar la vessant caritat que ens ha encomanat l'assemblea, vosaltres,(la recapta d'Advent ja ha estat entregada a l'Àkan de girona) buscarem connectar amb comunitats de base properes i llunyanes, per compartir experiències, i passar-les a tota la nostra, i vostra, comunitat.

Volem estar en contacte permanent amb vosaltres, per això hi haurà una bústia perquè feu arribar, suggerències, necessitats, etc. indistintament per a qualsevol grup de la parròquia o a en Ramon mateix.
També farem fulls informatius sempre que tinguem quelcom a dir, a explicar, a proposar.

tornar a la pàgina principal paraula i Acció